Wie ben ik?

Mijn naam is Marc Cornelius. Ik ben Google Ads-specialist, online trainer & ondernemer. Ik houd ervan om nieuwe projecten aan te gaan en dit tot een succes te maken. Meestal gezamenlijk met andere ambitieuze ondernemers, maar ook eigen projecten vind ik fantastisch. 

Mijn origine ligt in het kleine Appingedam, in het noorden van de provincie Groningen. Sinds mijn studententijd woon ik in Groningen (+- 6 jaar). Al in Daam deed ik mijn eerste ervaring op met online marketing, op mijn dertiende had ik een eigen Youtube kanaal waar ik veel views en abonnees op kreeg. Dat resulteerde in mijn eerste bijverdiensten, naast het werken in een supermarkt ;-). Toch niet helemaal mijn ding uiteindelijk, dat bleek ook wel toen ik in aanraking kwam met online marketing. 

De eerste stappen in online marketing maakte ik in het Friese Drachten. Tijdens mijn Masterstudie wist ik niet goed wat ik precies wou gaan doen. Daarom deed ik ervaring op als werkervaringsstagiair bij een online marketingbureau. Puur om erachter te komen of dit dan wel hetgeen was dat ik leuk vond. En ja hoor. Mijn liefde voor online marketing werd geboren!

Ik leerde hier ook dat ondernemen mijn ding was en dat ben ik dan ook gaan doen in 2018. En wat een leerschool is dat geweest! Daarnaast, de combinatie werken & reizen. Wat is dat fantastisch! Dat doe ik nu nog steeds. Mede daarom ook de keuze om online cursussen aan te bieden i.p.v. fysiek. 

2019, Roys Peak, Nieuw-Zeeland